مصدومین ناشی از حوادث ترافیکی
در ایران در خصوص رسیدگی به وضعیت درمانی مصدومین ناشی از سوانح و حوادث ترافیکی قدیمی ترین ماده قانونی مصوب، مربوط به سال 1354 می باشد که در آن به ضرورت کمک درمانی به افراد در معرض خطر و همچنین پذیرش این افراد توسط مراکز درمانی دولتی یا خصوصی تصریح شده است و در صورت عدم انجام مجازات هایی پیش بینی شده است. در سال 1382 هیأت وزیران ضمن تصویب آئین نامه اجرایی در این خصوص بر پذیرش و درمان مصدومین ناشی از حوادث ترافیکی و عدم دریافت هیچگونه وجه هنگام پذیرش این افراد تاکید نمود . با وجود تصویب این آئین نامه نیز، رسیدگی به وضعیت مصدومین ناشی از حوادث ترافیکی در عمل همچنان مواجه با مشکلات زیادی بود چرا که بیمارستانها ضمن اینکه بدون دریافت وجه بیماران ترافیکی را پذیرش می کردند ولی با Stable شدن بیمار و هنگام ترخیص هزینه های درمانی از بیماران دریافت می شد. با عنایت به مشکلات فوق در سال 1384 دستورالعمل اجرایی ماده 92 قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در خصوص مصدومین ناشی از حوادث ترافیکی با تصویب هیأت وزیران به کلیه دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد که بر طبق مهمترین مواد این قانون علاوه بر موارد قید شده در آئین نامه سال 1382، بر عدم دریافت هیچگونه وجه هنگام پذیرش و طی زمان بستری تأکید شده بود و وزارت بهداشت و درمان نیز موظف به پرداخت هزینه های مصدومین مشمول این قانون گردیده بود.
ادامه مطلب ...
به جان خودم تقصیر بابک بود نه من
صبح تاسوعا قصد کردیم بریم اطراف حرم و دسته های عزاداری را تماشا کنیم .
که گفتیم بهتر است چون خیابانهای منتهی به حرم مطهر بسته است با مترو بریم ، منهم هوس کردم دوربینم را بردارم و یاد زمانهای شباب کمی عکاسی کنم ، خلاصه حرکت کردیم .
ادامه مطلب ...
با خنده پای اهل جفا می خورد
زمین
ساقی میان علقمه تا می خورد زمین
کارش تمام می شود آن کس که
عاقبت
سرلشگرش کنار لوا می خورد زمین
سنت رسول الله (ص)، ائمه هدی (ع) و اصحاب و تابعیِن بر لزوم سجده کردن بر زمین و آنچه از آن می روید به جز خوردنی ها و پوشیدنی هاست و اینکه رسول خدا (ص) و اصحاب روی خاک نماز می خواندند مورد قبول همه ی مذاهب است.