X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

یادداشت

تجربیات،نظرات و دلمشغولیها

مواد خوراکی دیرهضم

 

 

 

در این مطلب به معرفی مواد غذایی دیر هضم می پردازم و راهکارهایی نیز در این زمینه پیشنهاد می کنم.

کلم بروکلی و کلم برگ خام: این گیاهان غنی از فیبر و ماده مغذی است که برای بدن بسیار مفید است، اما نفخ آور است. خوشبختانه، با پختن آن یا قرار دادن آن در آب جوش برای چند دقیقه، ترکیب سولفور آن خنثی می شود.

ناگت های سرخ شده مرغ:مصرف غذاهای چرب و سرخ شدنی برای معده مضر است.

غذاهای تند: فلفل تند که طعم تندی به غذا می دهد باعث ناراحتی دیواره مری و در نتیجه سوزش سردل می شود.

کاکائو (شکلات): افراط در خوردن این ماده لذیذ باعث اختلال در سیستم گوارش می شود. مصرف زیاد کاکائو باعث رفلکس معده و شل شدن قسمت تحتانی عضله تنگ کننده مری می شود و در نتیجه اسید معده برگشت می کند. همچنین خوراکی هایی مانند بستنی، پوره سیب زمینی ، پیاز خام ومرکبات جزو این گروه از مواد قرار می گیرد.

تاریخ ارسال: پنج‌شنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 23:46 | نویسنده: مسعود خانی | چاپ مطلب
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد